søndag 3. januar 2010

Bloggernes verden!


Når den verden vi lever i, i dag generelt bare blir mer og mer moderne, og mer og mer drevet av tekniske hjelpemidler blir måten vi kommuniserer på også forandret. Vi snakker i mobiltelefoner, chatter på internett, handler og til og med dater på internett. Og en av de nyeste formene for kommunikasjon som har dukket opp, er bloggernes samfunn!

Dette er for eksempel en blogg jeg skriver og opprettholder gjennom skolen og diverse oppgaver jeg får. Men det er mange der ute som blogger daglig, og det er til og med noen som har blogging som inntektskilde. Men hvorfor er blogging så spennende? Bloggerne i dag blogger ikke bare om ting de bryr seg om som er for eksempel samfunnsrelatert, de legger ut om venner og interesser, publiserer private filmer og bilder, og kanskje er det dette som gjør at vi blir grepet. Blogging er på en måte en ny form for "reality". En av de mest kjente bloggerne i dag er en ung mann som har kjendiser som sin største interesse. Han er lest av millioner av mennesker hver en eneste dag på verdensbasis og fungerer på en måte som ett eget og unikt sladdernettsted. Jeg snakker selvfølgelig om Perez Hilton. http://www.perezhilton.com/ (trykk på linken for å komme til bloggen)

Vi har også fått en del kjente bloggere her i Norge, og dette er både jenter og gutter, men en ting de har til felles er at de nesten alle sammen er under 20 år! Og jeg har flere venninner som følger noen av disser bloggene, og leser dem regelmessig. Under finner du linkene til noen kjente blogger her i Norge:

2. Hanneli Mustaparta http://hanneli.carousel.no/

1 kommentar:

  1. Ja, det er et merkelig fenomen. Jeg tror du har rett i at noen blogger fyller samme behov som ukeblader eller realityserier.

    SvarSlett